concert: De Staat (Red) in Paradiso op MAANDAG 29 JANUARI 2024

  • De Staat
    Werfpop 2012
  • De Staat
    Iceland Airwaves 2011
    © Erik Luyten
MA.
29 JAN
DE STAAT (RED) Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma De Staat
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Staat (Red) in Paradiso
Tickets De Staat (Red):
Weet waar je koopt!
ma 29 jan
Paradiso, Amsterdam
€ 37,50

EXTRA INFORMATIE

De Nijmeegse alternatieve rockband De Staat geeft in het kader van hun project Red / Yellow / Blue drie concerten in de Grote Zaal van Paradiso op maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 januari 2024.

De vijfkoppige band De Staat onder leiding van frontman Torre Florim staat sinds de release van hun debuutalbum 'Wait For Evolution' uit 2009 bekend om hun alternatieve, dansbare rock met invloeden van genres als pop, blues, soul, funk en elektronische muziek. De Staat is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest populaire bands van Nederland, deelde het podium met The Rolling Stones en Muse en prijkte bovenaan het affiche als headliner van Lowlands 2019.

Red / Yellow / Blue is geen traditioneel studioalbum, maar muziek uitgebracht in drie categorieën. Op de vraag of het een album is, losse EP's zijn, of afspeellijsten, geeft De Staat nog steeds geen antwoord. Ze laten de fans zelf beslissen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Staat (Red) in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van De Staat

Foto De Staat te Appelpop 2019 Foto De Staat te Fields of Joy 2017 Foto De Staat te Where The Wild Things Are 2016 - Zondag Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te De Staat - 15/11 - Hedon Foto De Staat te Pukkelpop 2022 - zaterdag
 
Bekijk alle 426 foto's van De Staat

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan