concert: Wende in De Helling op WOENSDAG 05 JULI 2023

  • Wende
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
  • Wende
    Wende Snijders - 17/10 - IJsselhallen
    © Rinse Fokkema
WO.
05 JUL
WENDE De Helling, 20:15 uur De Helling, Utrecht
2023
Hoofdprogramma Wende

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 05 juli 2023.
Dat is 289 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Wende in De Helling
DEZE Wende TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 05 jul
De Helling, Utrecht
€ 30,00

EXTRA INFORMATIE

TivoliVredenburg en De Helling presenteren: Wende try outs!

Wende heeft natuurlijk eigenlijk geen introductie nodig. Als homo universalis van de podiumkunsten verandert ze al jaren alles wat ze aanraakt in goud. Chansons, theater, hoofdrollen in speelfilms, kleinkunst op pompende housebeats… Je kan je het zo gek niet bedenken en Wende heeft het gedaan, en er waarschijnlijk ook een Edison voor gekregen. Voor haar laatste album MENS ontving ze de Edison voor het beste album en met haar show Wildernis betoverde ze de festivalweiden van Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open.

Voordat Wende met haar fonkelnieuwe werk langs de landelijke poppodia en theaters trekt, komt ze naar De Helling voor twee try-outs. Een dikke primeur dus! Wat ze deze keer uit haar hoge hoed tovert, blijft nog even een mysterie. Maar dat het uniek, grensverleggend en magisch wordt kunnen we je nu al beloven.

Foto's van Wende

Foto Wende te Wende Snijders - 6/11 - 013 Foto Wende te Lowlands 2023 - Zaterdag Foto Wende te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende te Wende - 25/11 - Paradiso Foto Wende te Wende & Amsterdam Sinfonietta - 16/07 - Koninklijk Theater Carré Foto Wende te WENDE - 09/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 163 foto's van Wende

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws