concert: Soul Glo + Militarie Gun in Doornroosje op DINSDAG 27 JUNI 2023

  • Militarie Gun
    Metropolis Festival 2023
    © Parcifal Werkman
  • Militarie Gun
    Metropolis Festival 2023
    © Parcifal Werkman
DI.
27 JUN
SOUL GLO + MILITARIE GUN Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Militarie Gun Soul Glo

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 27 juni 2023.
Dat is 276 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Soul Glo + Militarie Gun in Doornroosje
DEZE Soul Glo + Militarie Gun TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 27 jun
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Daar waar Melvins de grote zaal in hun ban houdt, treden in de kleine zaal twee talentvolle Amerikaanse bands aan die de toekomst van de punkrock lijken veilig te stellen; Soul Glo en Militarie Gun.
Tickets voor deze show zijn tevens geldig voor Melvins en Tapei Houston in de grote zaal. Alle bands wisselen elkaar af.

Soul Glo uit Amerika staat bekend om hun energieke mix van punkrock met een vleugje soul, waarbij ze sociaal bewuste teksten combineren met explosieve instrumentatie. Hun album ‘Diaspora Problems’ van vorig jaar was in vele jaarlijstjes terug te vinden en geheel terecht. Fans van Bad Brains en Black Flag dienen de oren te spitsen.
Rauw en minimalistische punkgeluid, met invloeden uit post-punk en no wave, dat is waar het eveneens uit de Verenigde Staten afkomstige Militarie Gun momenteel naam mee maakt. En dat doen ze met verve, daarbij  donkere en introspectieve teksten gebruikend in combinatie met scherpe gitaarriffs. Zet hun geweldige album ‘All Roads Lead To The Gun’ maar eens op en laat je overtuigen!

Foto's van Militarie Gun, Soul Glo

Foto Militarie Gun te Metropolis Festival 2023 Foto Militarie Gun te Metropolis Festival 2023 Foto Militarie Gun te Metropolis Festival 2023 Foto Militarie Gun te Metropolis Festival 2023 Foto Militarie Gun te Metropolis Festival 2023 Foto Militarie Gun te Metropolis Festival 2023
 
Bekijk alle 6 foto's van Militarie Gun

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest