concert: Deadletter / DITZ in Burgerweeshuis op VRIJDAG 22 SEPTEMBER 2023

  • Ditz
    Indiestad Fest 2023
    © Irwan Notosoetarso
  • Ditz
    Indiestad Fest 2023
    © Irwan Notosoetarso
VR.
22 SEP
DEADLETTER / DITZ Concertzaal, 20:30 uur Burgerweeshuis, Deventer
2023
Hoofdprogramma Deadletter Ditz

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 september 2023.
Dat is 188 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Deadletter / DITZ in Burgerweeshuis
DEZE Deadletter / DITZ TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 22 sep
Burgerweeshuis, Deventer
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

DEADLETTER is een uit Yorkshire afkomstig post-punk collectief dat energieke muziek met de kracht van The Fall en de ritmes van LCD Soundsystem maakt. Met een mix van post-punk en garage, gecombineerd met de klanken van de saxofoon, produceren ze een uniek geluid waarmee ze de donkere kant van het bestaan lichtzinnig verkennen.

Inmiddels hebben ze een tour met Placebo en een eigen UK headliner tour achter de rug. Vorig jaar november kwam na een reeks goed ontvangen singles hun debuut EP Heat! uit. Voor fans van The Fall, Talking Heads en Gang of Four.

DITZ is een een woeste live band, die in 2016 in Brighton is opgericht. Ze maakt vooruitstrevende noise rock / post-punk met invloeden van 80s en 90s post-hardcore en noise rock. Ze hebben inmidddels twee keer door de UK getoerd en verschillende uitstapjes gemaakt naar het Europese vasteland en speelden op festivals als La Route Du Rock, Reeperbahn, Great Escape, Truck, 2000 Trees, Krankenhaus en nog veel meer.

Foto's van Deadletter, Ditz

Foto Deadletter te Left of the Dial 2022 Foto Deadletter te Left of the Dial 2022 Foto Deadletter te Placebo (UK) - 24/10 - Ziggo Dome Foto Deadletter te Placebo (UK) - 24/10 - Ziggo Dome Foto Deadletter te Loose Ends 2023 Foto Deadletter te Loose Ends 2023
 
Bekijk alle 16 foto's van Deadletter
Bekijk alle 9 foto's van Ditz

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws