concert: Hang Youth in Patronaat op ZONDAG 08 OKTOBER 2023

  • Hang Youth
    Kliko Fest 2021 - Patronaat
    © Irwan Notosoetarso
  • Hang Youth
    Sniester 2021
ZO.
08 OKT
HANG YOUTH Grote Zaal (Stage 1), 20:30 uur Patronaat, Haarlem
2023
Hoofdprogramma Hang Youth

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 08 oktober 2023.
Dat is 201 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Hang Youth in Patronaat
DEZE Hang Youth TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 08 okt
Patronaat, Haarlem
€ 21,50

EXTRA INFORMATIE

De gecentrifugeerde memepunkband van Abel van Gilswijk verlegt de grenzen van verontwaardiging, woedende menigte-isme en radicale slogans tot cartooneske, post-serieuze uitersten. Met de opzettelijke bedoeling om elk nummer onder de minuut te houden, levert Hang Youth een meedogenloos spervuur ​​van anarchistische teksten die geen enkel onderwerp onberoerd laten.

Ze balanceren bewust op de grens tussen een grappig kunstproject, een boze tweet en een bloedserieuze punkband, en doordringen hun muziek met een radicaal gevoel voor humor dat dwars door het lawaai van de samenleving heen snijdt. In 2020 brandde Hang Youth los met de release van twee albums: “BOEL AAN DE HAND” en “ALLES MOET BETER.”. Deze platen stonden vol razendsnelle hardcore poppunk-anthems die tekeer gingen tegen alles dat oneerlijk is. Zolang het kapitalisme nog niet is gevallen, is de band genoodzaakt om nog meer albums uit te brengen: te beginnen met het meest recente “BEN JE BANG?’.

Foto's van Hang Youth

Foto Hang Youth te Dauwpop 2022 Foto Hang Youth te MadNes 2023 Foto Hang Youth te Pinkpop 2022 -Zondag Foto Hang Youth te Paaspop 2022 Foto Hang Youth te MadNes 2023 Foto Hang Youth te Grasnapolsky 2022
 
Bekijk alle 43 foto's van Hang Youth

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden