concert: Het Complot + Supp: W/ Berkan V8 + Cal + Latoya in EKKO op ZATERDAG 24 JUNI 2023

ZA.
24 JUN
HET COMPLOT + SUPP: W/ BERKAN V8 + CAL + LATOYA 23:30 uur EKKO, Utrecht
2023
Hoofdprogramma Berkan V8 Cal Het Complot Latoya

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 juni 2023.
Dat is 307 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Het Complot + Supp: W/ Berkan V8 + Cal + Latoya in EKKO
DEZE Het Complot + Supp: W/ Berkan V8 + Cal + Latoya TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 24 jun
EKKO, Utrecht
€ 9,00

EXTRA INFORMATIE

We zijn verheugd om rijzende ster Berkan V8 en de getalenteerde lokale selecteur Latoya op de affiche te hebben, naast onze veelbelovende resident DJ, Cal. Verwacht een mix van steamy breaks, vurige electro en passende clubmuziek om je voeten de hele nacht te laten trillen. Deze wordt heet!
De befaamde Berkan V8 is zeker iemand om in de gaten te houden. De Tropical Lazer Storm protogé heeft indruk gemaakt met zijn gecureerde uitverkochte all-nighters in Skatecafe en optredens in o.a. Radio Radio, Radion, De Schietclub en op Intercell. Hij is een speelse DJ die kan switchen van ghettohouse naar techno, breaks of acid en weer terug. De enige constante is een hoog energieniveau.
De Utrechtse Latoya is een meester in de diepe duik van breaks en electro die precies op de sweet spot raakt. Als organisator, evenementcurator en dj is ze een onmisbare katalysator van kwaliteitsmuziek. Je vindt haar op Stranded FM, of draaiend op De School, Radio Radio, Orbit Festival, Wildeburg, of Dekmantel Selectors.

Gerelateerde festivals