concert: Dagny in Tolhuistuin op ZATERDAG 06 APRIL 2024

  • Dagny
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Dagny
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
06 APR
DAGNY Club, 19:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Dagny
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dagny in Tolhuistuin
Tickets Dagny:
Weet waar je koopt!
za 06 apr
Tolhuistuin, Amsterdam
€ 18,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Noorse pop singer-songwriter Dagny komt naar Tolhuistuin. Dagny, oftewel de 32-jarige Dagny Norvoll Sandvik uit Oslo, maakt vrolijke elektronische pop en draait al een tijdje mee in de muziekindustrie. Niet alleen scoorde ze miljoenen streams met haar hits ‘Backbeat’ en ‘Drink About’, maar schreef ze ook mee aan tracks van sterren als Katy Perry. Ze won in haar thuisland al meerdere Spellemannprisen Awards, de Noorse variant van de Grammy’s, en nu Dagny een solide voet aan de grond heeft gekregen in Scandinavië, staat ook de verovering van de rest van het Europese continent op haar agenda.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Tolhuistuin in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Tolhuistuin in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dagny in Tolhuistuin plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Dagny

Foto Dagny te Dagny - 12/09 - Paradiso Foto Dagny te Dagny - 12/09 - Paradiso Foto Dagny te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag Foto Dagny te Dagny / Lemaitre - 22/10 - Melkweg Foto Dagny te Dagny / Lemaitre - 22/10 - Melkweg Foto Dagny te Dagny - 12/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 28 foto's van Dagny

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan