concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Ancienne Belgique (AB) op ZONDAG 03 DECEMBER 2023

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/10 - 013
    © Kaylee Verschure
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Vestrock 2013
    © Erik Knevelbaard
ZO.
03 DEC
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote Zaal Ancienne Belgique (AB), Brussel
2023
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 03 december 2023.
Dat is 144 dagen geleden.

Concert uitverkocht
De Jeugd Van Tegenwoordig in Ancienne Belgique (AB) is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 03 dec
De Jeugd Van Tegenwoordig
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Goed Nieuws. De Jeugd Van Tegenwoordig is terug. Nog altijd even geil; niet eens per se op een seksuele manier. Nieuwe inzichten. Oud zeer op nieuwe plekken. Moderne Manieren en Irritatie Technieken. Ze staan te trappelen om hun ziel en zaligheid met jullie te delen. Muziek en Emoties. Nieuwe trek out now: "Ze Is Pas Net Begonnen". Tour doorheen Nederland en Vlaanderen dit najaar!

Willie Wartaal, Faberyayo, Vieze Fur en Bas Bron, samen De Jeugd van Tegenwoordig aka De Jeugd, ontketenden in 2005 een ware rage met de single "Watskeburt?!". Sindsdien schuimen ze de betere festivals en zalen af in de Lage Landen met hun eclectische en dansbare hiphop met briljante teksten. Check "Sterrenstof", "Get Spanish" en "Manon". Allemaal oorwurmpjes van formaat.

De shows in Het Depot (november 2021) en Trix (april 2022) waren in een mum van tijd uitverkocht. Dat belooft voor de live terugkeer met nieuwe muziek van De Jeugd Van Tegenwoordig in 2023!

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Vestrock 2013 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - Larger Than Live 11/07 - Ziggo Dome Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Redbull Soundclash - 20/12 - HMH Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Paaspop 2016 - Zondag Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Snoop Dogg - 21/9 - Heineken Music Hall Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Dauwpop 2009
 
Bekijk alle 312 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws