concert: Camille (B) in Sportpaleis op ZATERDAG 04 MEI 2024

ZA.
04 MEI
CAMILLE (B) 14:00 uur Sportpaleis, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Camille (B)

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het worden magische voorstellingen met een ongeziene productie, adembenemende outfits, verbluffende choreografieën én natuurlijk nieuwe muziek, want CAMILLE is namelijk volop bezig aan haar nieuwe album. Zo bracht ze afgelopen woensdag haar nieuwe single ‘RIHANNA’ uit, waarvoor ze samenwerkte met niemand minder dan de muzikanten van wereldster Camila Cabello. Bekijk de videoclip hier om alvast een voorproefje te krijgen van wat ze zal brengen tijdens haar shows in het Sportpaleis. Eén ding lijkt alvast zeker: Het belooft één groot dansfeest te worden dat jong en oud betoverd zal achterlaten!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Sportpaleis in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Sportpaleis in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Camille (B) in Sportpaleis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws