concert: L.A. Edwards in Paradiso op ZONDAG 05 NOVEMBER 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • L.A. Edwards
    Lucinda Williams - 19/01 - Paradiso
    © René Obdeijn
  • L.A. Edwards
    Lucinda Williams - 19/01 - Paradiso
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (L.A. Edwards in Paradiso) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
05 NOV
L.A. EDWARDS Kleine Zaal, 16:00 uur Paradiso, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma L.A. Edwards

EXTRA INFORMATIE

L.A. Edwards ontstond ooit als soloproject van singer-songwriter en multi-instrumentalist Luke Andrew Edwards. Na alleen onderweg te zijn geweest, besluit Edwards zijn broers te vragen onderdeel te worden van een band en zo wordt L.A. Edwards geboren. Waar L.A. Edwards solo vooral in het folkgenre zat, produceert de band rockende Americana. In het geluid van het trio hoor je de onmiskenbare sound van klassieke rockgitaren, Hammond orgels, strakke drumpartijen en de twang van Luke's stem. In 2023 kwam derde studioalbum 'Out of the Heart of Darkness' uit waarop ze de veelzijdigheid van hun muziek laten horen. Eerder stond de band al in Paradiso als het voorprogramma van één van hun idolen; Lucinda Williams.

Foto's van L.A. Edwards

Foto L.A. Edwards te Lucinda Williams - 19/01 - Paradiso Foto L.A. Edwards te Lucinda Williams - 19/01 - Paradiso Foto L.A. Edwards te Lucinda Williams - 19/01 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van L.A. Edwards

Gerelateerde concerten