concert: Lil Yachty: The Field Trip Tour in Ancienne Belgique (AB) op ZATERDAG 18 MEI 2024

ZA.
18 MEI
LIL YACHTY: THE FIELD TRIP TOUR Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2024
Hoofdprogramma Lil Yachty
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lil Yachty: The Field Trip Tour in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Lil Yachty: The Field Trip Tour:
za 18 mei
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 52,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De rapper combineert feel-good positiviteit en wilde Atlanta-esque flair in een stijl die hij bubblegum trap noemt, en scoorde hiermee zijn eerste platina single met ‘One Night’ (2016). Yachty's muzikale stijl verschoof van opzettelijk vals zingen en lusteloos rijmen naar die van een relatief traditionele MC, hoewel hij zijn discografie ook als zanger voortdurend uitbreidde. Op een onverwacht luisterevenement begin dit jaar introduceerde Lil Yachty zijn nieuwe album 'Let's Start Here' met een paar woorden die het begin van een nieuw hoofdstuk markeerden: "I really wanted to be taken seriously as an artist, not just a SoundCloud rapper or a mumble rapper”. Lil Yachty presenteerde die avond een zeer verfijnde en gedurfde plaat van Tame Impala-achtige psych-rock, A24 synth-pop, loungey r&b en Silk Sonic-esque funk; een experimenteel geluid dat direct aantrekkelijk aanvoelde. De grote wending die Yachty maakte op dit album, werd mede mogelijk gemaakt door het schrijftalent van indie lievelingen Mac DeMarco, Nick Hakim, Alex G en leden van MGMT, Unknown Mortal Orchestra en Chairlift.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lil Yachty: The Field Trip Tour in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws