concert: Shantel & Bucovina Club Orkestar in Vera op WOENSDAG 22 NOVEMBER 2023

  • Shantel & Bucovina Club Orkestar
    Paaspop 2022
    © René Obdeijn
WO.
22 NOV
SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2023

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 22 november 2023.
Dat is 148 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Shantel & Bucovina Club Orkestar in Vera
DEZE Shantel & Bucovina Club Orkestar TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 22 nov
Vera, Groningen
€ 19,00

EXTRA INFORMATIE

Door zijn internationale megahit Disko Partizani werd Shantel wereldwijd een boegbeeld van een nieuwe muziek- en danscultuur. Shantel maakt migratie hoorbaar en dansbaar. Muzikale pareltjes uit Zuidoost-Europa, Griekenland en het Midden-Oosten verschijnen in een nieuwe, gelaagde context.

Shantel ziet zijn werk als muzikant als een creatieve voorbereiding op een voortdurend discours tussen theorie en praktijk. De hoorbare, tastbare en dansbare resultaten zijn een product van zijn individuele betrokkenheid bij muziek als specifieke uitdrukking van een historisch, cultureel, sociaal en politiek werk.

Met de Partizani Super Sonic Live Tour brengt Shantel de energie van clubcultuur live naar het podium. De vrijheid van performance verbindt hij met Balkan pop, global bass, diaspora beats, Turkse psychedelica en electro.

Foto's van Shantel & Bucovina Club Orkestar

Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Zomerparkfeest 2009
 
Bekijk alle 16 foto's van Shantel & Bucovina Club Orkestar

Gerelateerd nieuws