concert: Grandson + Bob Vylan in Doornroosje op ZATERDAG 07 OKTOBER 2023

  • Bob Vylan
    Paaspop 2023 - Vrijdag
    © Nikki Born
  • Grandson
    Pinkpop 2022 - Vrijdag
    © Johan Latupeirissa
ZA.
07 OKT
GRANDSON + BOB VYLAN 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Grandson
Voorprogramma Bob Vylan

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 oktober 2023.
Dat is 201 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Grandson + Bob Vylan in Doornroosje
DEZE Grandson + Bob Vylan TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 07 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 26,00

EXTRA INFORMATIE

Grandson wordt gezien als de grote Amerikaanse belofte binnen de alternatieve muziek met zijn eigenzinnige stijl van rock en punk gecombineerd met hiphop, beats en elektronische muziek.

Een puntige riff, een ruig intermezzo met trapbeats; grandson toont met zijn nummers dat hij alle lof waard is. In elk nummer hoor je wel een rockelement waarmee hij het publiek bespeelt en uit de plaat laat gaan. En dat hij hiervoor in de wieg gelegd is bewees hij onder meer op Pinkpop 2022. Een liveshow van Grandson betekent dan ook gehoorzamen en losgaan. Samen met persoonlijke teksten die zware onderwerpen als verslaving, geestelijke gezondheidsproblemen en de worstelingen van het dagelijks leven onder de loep neemt, komt de muziek van de Canadese singer-songwriter tot leven.
Binnenkort verschijnt de nieuwe plaat ‘I Love You, I’m Trying’ uit. Zijn meest persoonlijke en kwetsbare plaat tot nu toe. De plaat is de opvolger van het succesalbum ‘Death of an Optimist’ uit 2020. Naast zijn dez albums ken je grandson misschien ook van zijn single ‘Rain’ die hij samen met Jessie Reyez schreef voor de film The Suicide Squad.

Foto's van Grandson, Bob Vylan

Foto Grandson te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto Grandson te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto Grandson te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto Grandson te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto Grandson te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto Grandson te Pinkpop 2022 - Vrijdag
 
Bekijk alle 6 foto's van Grandson
Bekijk alle 8 foto's van Bob Vylan

Gerelateerde festivals