concert: Cristina Branco in Muziekgebouw Eindhoven op WOENSDAG 01 MEI 2024

  • Cristina Branco
    Concert at Sea 2023 Zaterdag
    © Andrea Roell
  • Cristina Branco
    Concert at Sea 2023 Zaterdag
    © Andrea Roell
WO.
01 MEI
CRISTINA BRANCO Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2024
Hoofdprogramma Cristina Branco
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Cristina Branco in Muziekgebouw Eindhoven
Tickets Cristina Branco:
Weet waar je koopt!
wo 01 mei
Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
€ 35,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Vergelijkingen met Amália Rodrigues blijken terugkerend en onvermijdelijk. Branco staat bekend om het naadloos koppelen van traditie met vernieuwing van fado. Ze zoekt hierbij de vrijheid in de muziek, maar wel met de emotionele diepgang van het genre. Door haar moderne benadering van de traditionele fado, waarbij ze deze verrijkt met jazz, wereldmuziek en pop, heeft zij een compleet unieke stijl ontwikkeld. De vertolkster is al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia en werkte in het verleden onder meer samen met BLØF. Dit jaar duikt Cristina opnieuw de studio in om haar publiek met nieuwe muziek en een nieuwe show te verrassen en vermaken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Cristina Branco in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cristina Branco

Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005 Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te Concert at Sea 2023 Zaterdag Foto Cristina Branco te North Sea Jazz 2005
 
Bekijk alle 9 foto's van Cristina Branco

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws