concert: Elephant (NL) in Bibelot op VRIJDAG 01 DECEMBER 2023

  • Elephant (NL)
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
  • Elephant (NL)
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
VR.
01 DEC
ELEPHANT (NL) Power Stage, 20:30 uur Bibelot, Dordrecht
2023
Hoofdprogramma Elephant (NL)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 december 2023.
Dat is 159 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Elephant (NL) in Bibelot
DEZE Elephant (NL) TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 01 dec
Bibelot, Dordrecht
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Het is ploeteren om zo losjes als Elephant voor de dag te komen. Na de gelauwerde doorbraakplaat Big Thing (2022) gaat de Rotterdamse indieband op de opvolger Shooting for the Moon het eigen cynisme te lijf met onweerstaanbare gitaarmelodieën, standvastige nonchalance en teksten die het routineuze net wat romantischer doen lijken. De zomerzon schijnt de vier vol op de neus en omarmen zullen ze het, want voor hen niets zo radicaal als rust en optimisme.
Met een uitverkochte clubtour, de nodige airplay en het predicaat ‘Veelbelovend Talent’ uit handen van de Volkskrant, 3voor12 en 3FM zou je gerust kunnen stellen dat het Elephant voor de wind gaat. Shooting for the Moon is dan ook een hoopvol album, waarvoor de band de hulp inschakelde van de Vlaamse singer songwriter Meskerem Mees en producer Pablo van de Poel (DeWolff) maar met name putte uit de eigen magische viereenheid.

Foto's van Elephant (NL)

Foto Elephant (NL) te Elephant (NL) - 08/12 - Burgerweeshuis Foto Elephant (NL) te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto Elephant (NL) te Dauwpop 2023 Foto Elephant (NL) te Elephant (NL) - 08/12 - Burgerweeshuis Foto Elephant (NL) te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Elephant (NL) te Dauwpop 2023
 
Bekijk alle 41 foto's van Elephant (NL)

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws