concert: Uniform + Psywarfare in Merleyn op MAANDAG 10 JULI 2023

MA.
10 JUL
UNIFORM + PSYWARFARE 20:30 uur Merleyn, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Uniform
Voorprogramma Psywarfare

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 10 juli 2023.
Dat is 291 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Uniform heeft het afgelopen decennium naam gemaakt met hun intense, compromisloze shows en is uitgegroeid tot een van de underground favorieten. De brute industrial noise grijpt je spreekwoordelijk bij de strot en laat je vervolgens niet meer los.

Op het meest recente album ‘Shame’ uit 2022 is het metalen randje sterker dan ooit, maar niet minder scherp. Het geheel is knalhard, niets ontziend waarbij zanger Michael Berdan de teksten uitspuwt als door demonen gedreven. Het klinkt als de soundtrack van een getormenteerde ziel die de wereld voor zijn ogen ziet instorten. De existentiële wanhoop druipt er vanaf en gaat door merg en been. De compromisloze aanpak en unieke sound maken uniform tot een van de meest unieke acts binnen de scene. De liveshows doen hier nog een schepje bovenop, want dit is muziek die je live moet ondergaan.
Achter PSYWARFARE gaat Dwid Hellion schuil, frontman en oprichter van de legendarische act Integrity. Als solo act is zijn missie om extreme punk, hardcore en industrial te vertalen naar opwindende en niets ontzeggende elektronische muziek. Zijn debuut verschijnt binnenkort via Relapse Records.