concert: Hemelbestormer (be) + My Diligence (be) in Oefenbunker op ZATERDAG 07 OKTOBER 2023

ZA.
07 OKT
HEMELBESTORMER (BE) + MY DILIGENCE (BE) 20:00 uur Oefenbunker, Landgraaf
2023
Hoofdprogramma Hemelbestormer My Diligence

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 07 oktober 2023.
Dat is 203 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Hemelbestormer (be) + My Diligence (be) in Oefenbunker
DEZE Hemelbestormer (be) + My Diligence (be) TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 07 okt
Oefenbunker, Landgraaf
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

HEMELBESTORMER is een Nederlands woord dat letterlijk vertaald kan worden als "stormer van de hemel", maar wordt gegeven aan mensen met revolutionaire geesten en idealisten. Sinds 2012 opent Hemelbestormer de deuren naar een nieuw universum en schreeuwt een mix van diverse genres, of het nu gaat om postrock, sludge, ambient, doom en black metal, gecombineerd tot een instrumentaal licht-donker uitgebalanceerd geheel.

Het wapenteken van de Hemelbestormer is op verschillende plaatsen in Europa aangebracht. Ze gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Met minimalistische lichten en betoverende ruimteprojecties voelt elke show alsof je in een zwart gat wordt gezogen.

MY DILIGENCE heeft vanaf het begin harmonieën en pakkende hooks op een elegante en krachtige manier ingezet. Hun nieuwste album “The Matter, the Form and Power” (2022), geproduceerd door Francis Caste (Hangman's Chair, Regarde les Hommes Tomber...) en gemasterd door Raphael Bovey (Gojira, Dirge, Kruger...), uitgehouwen een intense meeslepende en spontane soundscape, die nieuwe facetten voor de band blootlegt.