concert: De Toegift in Luxor Live op DONDERDAG 21 DECEMBER 2023

  • De Toegift
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
DO.
21 DEC
DE TOEGIFT Bovenzaal / Small hall, 19:30 uur Luxor Live, Arnhem
2023
Hoofdprogramma De Toegift

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 december 2023.
Dat is 139 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets De Toegift in Luxor Live
DEZE De Toegift TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 21 dec
Luxor Live, Arnhem
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

De Toegift combineert de werelden van eigentaalse poëzie en hedendaagse indie-muziek tot datgene wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

De Toegift staat inmiddels bekend als ‘de band die alle rumoerige zalen en cafés stil kreeg tijdens de Popronde’ en volgens zowel OOR als het Parool het hoogtepunt was tijdens afgelopen editie van Noorderslag. Het langverwachte debuutalbum bevat onder andere het eerder uitgebrachte Nollestrand – een meeslepende ode aan dit specifieke stukje kust – en het melancholische Zo waren de dagen. De recensies van Trouw, De Volkskrant en 3voor12 waren respectievelijk: ‘Ronduit prachtig’, ‘Wonderschoon’ en ‘Bloedmooi’. “Het Closing Time gevoel van Tom Waits, maar dan in eigen taal” – aldus OOR.

Foto's van De Toegift

Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto De Toegift te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto De Toegift te Popronde Nijmegen 2022 Foto De Toegift te Popronde Nijmegen 2022 Foto De Toegift te Best Kept Secret Festival - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van De Toegift

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws