concert: The Vices in Podium Victorie op DONDERDAG 16 NOVEMBER 2023

  • The Vices
    Club Achtung! 2019
    © Parcifal Werkman
  • The Vices
    Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
DO.
16 NOV
THE VICES Kleine zaal, 20:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2023
Hoofdprogramma The Vices

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 16 november 2023.
Dat is 154 dagen geleden.

Concert uitverkocht
The Vices in Podium Victorie is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 16 nov
The Vices
Podium Victorie, Alkmaar
€ 18,00

EXTRA INFORMATIE

Sinds het uitkomen van debuutalbum ‘Looking for Faces’ in 2021 lijkt alles goed te vallen voor The Vices. De eerste clubtour verkocht meteen uit, Nothing But Thieves vroeg ze mee op tour, ze openden 3 keer voor Kensington in de Ziggo Dome, en grote festivals als Best Kept Secret en Sziget konden worden afgestreept.

Op 17 maart verscheen het tweede album van de band, getiteld ‘Unknown Affairs.’ Zanger Floris licht toe: ‘Het gaat over het vinden van je eigen stem in een wereld met veel smaken en meningen, en het besef dat je eigen stem ook kan veranderen, zowel op muzikaal als op tekstueel vlak. Ik heb meer rust gevonden om na te denken. Ik durf meer te voelen en dit ook te uiten’.

2023 belooft een bijzonder jaar te worden voor The Vices. Het in thuisstad Groningen opgestarte ViceFest beleeft dit jaar internationale edities in Londen, Antwerpen en Berlijn, en met een nieuw album op zak speelt de band hun grootste Nederlandse clubshows tot nu toe om vervolgens heel Europa door te trekken. In maart reizen ze af naar de U.S.A. voor het grote Amerikaanse showcasefestival SXSW en shows in New York City.

Foto's van The Vices

Foto The Vices te The Vices - 01/03 - Paradiso Foto The Vices te Huntenpop 2023 Foto The Vices te Vicefest 2022 Foto The Vices te Metropolis Festival 2022 Foto The Vices te Vicefest 2022 Foto The Vices te Vicefest 2021
 
Bekijk alle 59 foto's van The Vices

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden