concert: Warhaus in Wilde Westen op VRIJDAG 01 DECEMBER 2023

  • Warhaus
    Warhaus - 06/04 - Burgerweeshuis
    © Anne-Marie Kok
  • Warhaus
    Dauwpop 2017
    © Anne-Marie Kok
VR.
01 DEC
WARHAUS 20:00 uur Wilde Westen, Kortrijk
2023
Hoofdprogramma Warhaus

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 december 2023.
Dat is 93 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Warhaus in Wilde Westen is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Het is ondertussen al zes jaar geleden dat Warhaus, het geesteskind van Maarten Devoldere (Balthazar), prachtplaten We Fucked a Flame into Being (2016) en Warhaus (2017) de wereld in stuurde. De donkere, zwoele sfeer, strakke instrumentatie en sensuele vrouwenzang wisten menig muziekliefhebber te bekoren.

Een gebroken hart en een eenzaam verblijf in Palermo zorgden voor de langverwachte opvolger, Ha Ha Heartbreak. De groots gearrangeerde openingstrack Open Window was meteen een schot in de roos.

Het initiële singer-songwriter album dat hij creëerde in z'n hotelkamer in Palermo - met enkel z'n stem en gitaar - veranderde onder invloed van producer Jasper Maekelberg in een rijk album met backing vocals, hoorn, piano en strijkers. De oorspronkelijke vocals van Sicilië werden behouden en, in een reversed creatief proces, voegde Maekelberg er de instrumentatie aan toe. Het resultaat? Het eerlijkste en meest persoonlijke Warhaus-album tot nu toe.

Foto's van Warhaus

Foto Warhaus te Rock Werchter 2017 - Vrijdag Foto Warhaus te Warhaus - 06/04 - Burgerweeshuis Foto Warhaus te Warhaus - 11/11 - Luxor Live Foto Warhaus te Warhaus - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Warhaus te Paleo Festival 2018 Foto Warhaus te Warhaus - 02/04 - Maassilo
 
Bekijk alle 166 foto's van Warhaus

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws