concert: Warhaus in Het Depot op WOENSDAG 29 NOVEMBER 2023

  • Warhaus
    Dauwpop 2017
    © Anne-Marie Kok
  • Warhaus
    Warhaus - 06/04 - Burgerweeshuis
    © Anne-Marie Kok
WO.
29 NOV
WARHAUS 20:00 uur Het Depot, Leuven
2023
Hoofdprogramma Warhaus

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 29 november 2023.
Dat is 142 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Warhaus in Het Depot is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Het is alweer een half decennium geleden dat Warhaus, het geesteskind van Maarten Devoldere (Balthazar), plots onze muzikale harten veroverde met de triomfantelijke dubbeloverwinning van 'We Fucked a Flame into Being' en 'Warhaus'.

De songs van het gloednieuwe album 'Ha Ha Heartbreak' kwamen in amper drie weken tijd uit hem gutsen in het broeierige Palermo. Maar zoals dat gaat: wie het leven probeert te ontlopen, loopt al snel tegen zichzelf aan. Daaruit resulteerde 'Ha Ha Heartbreak', een verpakking van Warhaus' verdriet in hooks, instant meezingrefreinen en onweerstaanbare melodieën.

Het geluid blijft echter heerlijk licht. Het swingt en gloeit met prikkelende strijkers, sensuele achtergrondzang, blazers, speelse pianopartijen, alles om de lading te verlichten. Het stelt 'Ha Ha Heartbreak' in staat om zowel een ontroerende emotionele verkenning te zijn als een vat van grote muzikale rijkdom.

Foto's van Warhaus

Foto Warhaus te Warhaus - 02/04 - Maassilo Foto Warhaus te Warhaus - 9/11 - Rotown Foto Warhaus te Warhaus - 03/05 - TivoliVredenburg Foto Warhaus te 3voor 12 Song Van Het Jaar -  8/12 - TivoliVredenburg Foto Warhaus te Warhaus - 15/11 - De Helling Foto Warhaus te Warhaus - 9/11 - Rotown
 
Bekijk alle 166 foto's van Warhaus

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws