concert: Ian Siegal - Presents B.L.U.E.S. in Stadstheater Zoetermeer op WOENSDAG 04 OKTOBER 2023

  • Ian Siegal
    Bluesfestival Hoogeveen 2014
    © René Obdeijn
  • Ian Siegal
    Bluesfestival Hoogeveen 2014
    © René Obdeijn
WO.
04 OKT
IAN SIEGAL - PRESENTS B.L.U.E.S. Grote Zaal, 20:15 uur Stadstheater Zoetermeer, Zoetermeer
2023
Hoofdprogramma Ian Siegal

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 04 oktober 2023.
Dat is 204 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Deze voorstelling viert de geschiedenis van The Blues vanaf de oorsprong en ontwikkeling in New Orleans, de reis naar het noorden tijdens de Harlem Renaissance bij de eeuwwisseling, tot aan de top van populariteit in het platteland van het zuiden, Mississipi Delta en de rest van de wereld.

De band bestaat naast zanger en gitarist Ian Siegal (UK) uit de top van zowel de nationale en internationale blueswereld met Roel Spanjers (Luther Allison), Big Dave (The Electric Kings), Mischa den Haring (T-99) samen met Dusty én Darryl Ciggaar (The Rhytm Chiefs, Dry Riverbed Trio). Met deze samenwerking gaat een gezamenlijke wens in vervulling om een bluesband te vormen met muziek waardoor ze allen geïnspireerd raakten.

Foto's van Ian Siegal

Foto Ian Siegal te Robert Cray - 26/09 - TivoliVredenburg Foto Ian Siegal te Ramblin' Roots 2021 Foto Ian Siegal te Robert Cray - 26/09 - TivoliVredenburg Foto Ian Siegal te Rocking The Blues 2006 Foto Ian Siegal te Ian Siegel - 27/08 - Podium Victorie Foto Ian Siegal te Ribs & Blues 2022
 
Bekijk alle 42 foto's van Ian Siegal

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest