concert: My Generation in Metropool op VRIJDAG 16 JUNI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (My Generation in Metropool) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
16 JUN
MY GENERATION Jack Daniel's Stage, 21:00 uur Metropool, Hengelo
2023
Hoofdprogramma My Generation

EXTRA INFORMATIE

Een band met een unieke samenstelling. Twee generaties samen in één band met verrassende songs voor iedere generatie mooi.

Pascal Groot Kormelink schrijft al bijna zijn hele leven mooie songs. Meestal voor andere artiesten. Hans Kerkhoven was altijd al enthousiast over het schrijftalent van Pascal. Hij had er heel veel zin in om samen met Pascal een nieuwe band te vormen. Er lagen genoeg mooie songs klaar!

Ze zijn hard aan de slag gegaan samen met drummer Vince Groot Kormelink. Een logische keuze om hem erbij te betrekken. Hij heeft een lekkere groove, speelt steady en stuwend. Vince vormt een goed tandem met bassist Hans.

Na een paar repetities gevolgd door super goed optreden vond de band dat er nog een gitarist bij moest komen. De keuze viel op Renée Burger. Ze speelt mooie gitaarlicks en slagpartijen. Zo klinken de nummers nog beter.

Gerelateerde festivals