event: Green Vibrations Afterparty in Metropool Enschede op DONDERDAG 18 MEI 2023

DO.
18 MEI
GREEN VIBRATIONS AFTERPARTY Saxion Zaal, 23:00 uur Metropool Enschede, Enschede
2023
Hoofdprogramma Roman Lindau

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 18 mei 2023.
Dat is 347 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Green Vibrations Afterparty in Metropool Enschede
DEZE Green Vibrations Afterparty TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 18 mei
Metropool Enschede, Enschede
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Green Vibrations trekt met hemelvaart elk jaar een variëteit aan bezoekers door haar representatie van allerlei culturele niches op het festival. Green Vibrations heeft geen commerciële instelling en daarom wordt er geen standaard formule gebruikt met een A-artiest en heel veel reclame om maar zoveel mogelijk winst te maken.

Green Vibrations wilt het alternatief bieden voor 1 van “de 13 in een dozijn” festivals. Elk plekje op het festival vult zo een deel van deze grote legpuzzel. Het festival heeft 3 buitenpodia, randprogrammering en dit jaar twee pre-parties en een afterparty.

Ben je op hemelvaart na Green Vibrations nog steeds niet uitgefeest, of had je overdag familieverplichtingen? De afterparty van Green Vibrations, zal zorgen dat je in hogere sferen beland en de beste afsluiter van Hemelvaart zult beleven. De verschillende acts zijn zorgvuldig uitgezocht, zodat de hele nacht naadloos op elkaar aansluit en jij geen minuut hoeft stil te staan. Koop je kaartjes nu en zorg dat je erbij bent!