concert: Dead Poet Society in Doornroosje op VRIJDAG 30 JUNI 2023

  • Dead Poet Society
    Pinkpop 2022 -Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Dead Poet Society
    Pinkpop 2022 -Zondag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
30 JUN
DEAD POET SOCIETY 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Dead Poet Society

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 juni 2023.
Dat is 302 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Dead Poet Society in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 30 jun
Dead Poet Society
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Dead Poet Society is een Amerikaanse rockband die bekend staat om hun unieke en energieke sound, gecombineerd met intelligente en doordachte teksten. Het viertal uit Boston weet moeiteloos verschillende muziekgenres te mixen, van alternatieve rock tot punk en pop. Het resultaat is een geluid dat zowel krachtig als verfijnd is, met catchy hooks en indrukwekkende gitaarriffs die je zeker zullen meeslepen.
Maar wat Dead Poet Society echt onderscheidt, is hun boodschap. De bandleden zijn gepassioneerde voorvechters van zelfexpressie en creativiteit, en hun teksten weerspiegelen dit. Ze moedigen luisteraars aan om hun eigen pad te vinden en trouw te blijven aan zichzelf, zelfs als dit betekent dat je tegen de stroom in moet gaan.
Met hun debuutalbum ‘-!-‘ (uitgesproken als “The Exclamation Mark Album”) uit 2021 heeft Dead Poet Society bewezen dat ze niet alleen een geweldige liveband zijn, maar ook fantastische songwriters en producers. Het album is een krachtige en meeslepende reis door de geest van de band, vol emotie en verbeeldingskracht.

Foto's van Dead Poet Society

Foto Dead Poet Society te Pinkpop 2022 -Zondag Foto Dead Poet Society te Pinkpop 2022 -Zondag Foto Dead Poet Society te Pinkpop 2022 -Zondag Foto Dead Poet Society te Pinkpop 2022 -Zondag Foto Dead Poet Society te Pinkpop 2022 -Zondag
 
Bekijk alle 5 foto's van Dead Poet Society

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe zijn geweest