concert: Charity Concert St. Kansarme Kinderen in Metropool Enschede op VRIJDAG 16 JUNI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Enorm
    Fields of Joy 2017
  • Enorm
    Fields of Joy 2017


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Charity Concert St. Kansarme Kinderen in Metropool Enschede) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
16 JUN
CHARITY CONCERT ST. KANSARME KINDEREN Saxion Zaal, 20:00 uur Metropool Enschede, Enschede
2023
Hoofdprogramma Enorm J3MS

EXTRA INFORMATIE

Er zijn kinderen die met honger naar bed gaan, geen speelgoed hebben, geen kleren kunnen kopen of nog nooit naar een attractiepark zijn geweest. Het schokkende is dat dit aantal kinderen alleen maar aan het toenemen is. Dat MOET veranderen. Vanuit de studievereniging Sirius organiseren wij dit jaar opnieuw het evenement Sirius Request en dit jaar in samenwerking met Stichting Kansarme Kinderen in Nederland.

Als onderdeel van dit evenement wordt er op vrijdag 16 juni een benefiet concert georganiseerd in Metropool in Enschede. Het geld dat hiermee zal worden opgehaald, komt allemaal ten behoeve van die duizenden kinderen die bijvoorbeeld geen middageten kunnen meenemen naar school of een kinderfeestje kunnen geven. Het benefietconcert zal een gevarieerd programma hebben, zoals optredens van J3MS Unplugged en ENorm, maar daarnaast nog veel meer.

Foto's van Enorm, J3MS

Foto Enorm te Fields of Joy 2017 Foto Enorm te Fields of Joy 2017
 
Bekijk alle 2 foto's van Enorm