concert: HAEVN in Koninklijk Theater Carré op VRIJDAG 30 JUNI 2023

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
30 JUN
HAEVN 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma HAEVN

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 30 juni 2023.
Dat is 313 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

HAEVN toert dit voorjaar met een gloednieuwe concerttour langs de schouwburgen door het hele land. En waar kunnen ze deze eerste theatertour beter afsluiten dan in het magische Koninklijk Theater Carré?

Het wordt een grande finale van de tour, want op veler verzoek van fans worden in Carré eenmalig het G-Roots gospelkoor, een strijkersensemble en gastmuzikanten als saxofonist Itai Weismann, Neco Novellas en Evelien Spruijt opnieuw bij elkaar gebracht. Dit alles om een onvergetelijke en magische avond te creëren.

Met hun eigenzinnige en filmische dreampop veroverde HAEVN de afgelopen jaren de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Ze bouwde een krachtige live reputatie op, met dromerige songs die worden afgewisseld met uptempo electropop, waarbij pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden.

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso Foto HAEVN te HAEVN - 25/04 - Paradiso Foto HAEVN te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso Foto HAEVN te Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws