concert: Incubus in Koninklijk Circus op WOENSDAG 21 JUNI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Incubus in Koninklijk Circus) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
21 JUN
INCUBUS 20:00 uur Koninklijk Circus, Brussel
2023
Hoofdprogramma Incubus

EXTRA INFORMATIE

Aandacht aandacht! Incubus, één van de populairste alternatieve rockbands van na de eeuwwisseling, bevestigt hun grote terugkeer naar Europa! Het Californische vijftal concerteert op woensdag 21 juni op het podium van het Koninklijk Circus!

Incubus is een van de grootste namen in het hedendaagse rockcircuit en wordt in één adem genoemd met bands als Korn, Deftones en Limp Bizkit. Begonnen als een bijna funky nu-metal crossover band, zijn ze via juweeltjes als ‘Make Yourself’, ‘Morning View’ en ‘A Crow Left Of Murder’ uitgegroeid tot een volwaardige rockband die meedoet in de absolute toplaag. Incubus werd begin jaren '00 een van de populairste alt-metalbands en onderscheidde zich van het drukke veld door onvermoeibaar toeren en een breed muzikaal palet. Met een veelzijdige mix van heavy metal, funk, jazz, hiphop, techno, post-grunge en alternatieve rock deed de band zijn intrede in de mainstream met hun derde album ‘Make Yourself’. En tot op de dag van vandaag zet de formatie uit Californië hun heerschappij voort. Vergeet die stoffige discman, Incubus neemt je live mee op een tripje naar de 00’s. Mis dit niet!

Foto's van Incubus

Foto Incubus te Pinkpop 2008 Foto Incubus te Incubus - 16/3 - HMH Foto Incubus te Incubus - 16/3 - HMH Foto Incubus te Pinkpop 2008 Foto Incubus te Lowlands 2002 Foto Incubus te Incubus - 16/3 - HMH
 
Bekijk alle 18 foto's van Incubus

Gerelateerd nieuws