concert: Spencer Mackenzie | Hoochie Mama's Blues Tavern in Vorstin op ZONDAG 21 MEI 2023

  • Spencer Mackenzie
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2023
    © Serge Hasperhoven
  • Spencer Mackenzie
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2023
    © Anne-Marie Kok
ZO.
21 MEI
SPENCER MACKENZIE | HOOCHIE MAMA'S BLUES TAVERN Kleine zaal, 15:30 uur Vorstin, Hilversum
2023
Hoofdprogramma Spencer Mackenzie
Voorprogramma Hoochie Mama

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 21 mei 2023.
Dat is 342 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Spencer Mackenzie | Hoochie Mama's Blues Tavern in Vorstin
DEZE Spencer Mackenzie | Hoochie Mama's Blues Tavern TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 21 mei
Vorstin, Hilversum
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Deze editie presenteren de gastheren van Hoochie Mama’s Blues Tavern niemand minder dan de Canadese gitarist Spencer MacKenzie!

Rising star Spencer MacKenzie is de groeibriljant van de blueswereld. Hij weet met slechts een gitaar in zijn handen emoties op te roepen bij zijn publiek. Zijn ziel is vervuld van de krachtige blues en laat dat op onvergetelijke wijze tot uiting komen.

Op slechts 23-jarige leeftijd heeft Spencer MacKenzie zijn eerst JUNO-nominatie in de wacht gesleept voor Blues Album Of The Year, dankzij zijn nieuwste album 'Preach To My Soul’. Op dit album verlegt hij zijn grenzen met zijn talent en passie. Spencer heeft een uniek geluid ontwikkeld die doet denken aan een vintage sound. Waardoor hij een stijl hanteert die klinkt als die van een doorgewinterde professional. Spencer Mackenzie's muziek is voelbaar, het grijpt je vast en kan je soms zelfs tegen de muur duwen. Hij is een artiest die zijn hart en ziel legt in elk akkoord en elke noot die hij speelt. Vanaf het moment dat hij op het podium stapt, weet hij het publiek te raken en mee te nemen op een reis door de tijdloze klanken van de blues.

Foto's van Spencer Mackenzie, Hoochie Mama

Foto Spencer Mackenzie te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Spencer Mackenzie te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Spencer Mackenzie te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Spencer Mackenzie te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Spencer Mackenzie te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023
 
Bekijk alle 5 foto's van Spencer Mackenzie