concert: Elephant in Stevenskerk op ZONDAG 16 JULI 2023

  • Elephant (NL)
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
  • Elephant (NL)
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
ZO.
16 JUL
ELEPHANT 20:30 uur Stevenskerk, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Hoofdprogramma Elephant (NL)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 16 juli 2023.
Dat is 286 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Elephant in Stevenskerk is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 16 jul
Elephant
Stevenskerk, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Zonnige melancholie eigen bodem. Dat is het geluid van de 4-koppige Rotterdamse band Elephant. De band wordt geboren in een jaar waarin een virus de muziekwereld knock-out slaat.

In volle overgave stort Elephant zich op het schrijven van hun liedjes. Ze trekken zich terug in hun studio in de kassen onder de rook van Rotterdam tussen de paksoi en de Chinese kool. Elephant overtuigt met hun eigenzinnige aanpak, geluid, nummers en worden getekend op het platenlabel Excelsior Recordings. Begin 2022 maakt Elephant indruk met hun sessie op Noorderslag en niet veel later verschijnt hun debuutalbum ‘Big Thing’, opgenomen in samenwerking met Pablo van de Poel (DeWolff). Het album geeft je binnen een paar seconden een onweerstaanbaar zomergevoel en wordt dan ook lovend ontvangen. Na een uitverkocht en indrukwekkend optreden in Doornroosje komen ze ditmaal terug voor een optreden in Stevenskerk.

Foto's van Elephant (NL)

Foto Elephant (NL) te Elephant (NL) - 08/12 - Burgerweeshuis Foto Elephant (NL) te Elephant (NL) - 08/12 - Burgerweeshuis Foto Elephant (NL) te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Elephant (NL) te The Life I Live Festival 2023 Foto Elephant (NL) te Elephant (NL) - 08/12 - Burgerweeshuis Foto Elephant (NL) te Westerpop  2023
 
Bekijk alle 39 foto's van Elephant (NL)

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws