concert: Kovacs in Metropool op DONDERDAG 30 NOVEMBER 2023

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
DO.
30 NOV
KOVACS Jupiler Stage, 20:30 uur Metropool, Hengelo
2023
Hoofdprogramma Kovacs

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 30 november 2023.
Dat is 148 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Kovacs in Metropool
DEZE Kovacs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 30 nov
Metropool, Hengelo
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

In 2014 maakt de wereld in één klap kennis met de veelzijdige Kovacs wanneer ze het nummer My Love uitbrengt, al snel gevolgd door een aantal succesvolle singles en dito debuut. De vergelijkingen met grote zangeressen en performers als Shirley Bassey, Macy Gray, Amy Winehouse en Grace Jones en haar perfomance en persoonlijkheid vallen daardoor in de smaak bij een breed publiek met shows op festivals als Lowlands en Werchter enerzijds en North Sea Jazz anderzijds ten gevolg.

Na twee albums wist Sharon Kovacs beter dan ooit wat ze wel en niet wilde op professioneel vlak. Door independent te worden heeft ze daar nu ook zelf de ruimte voor gecreëerd. ‘Child of Sin’ is haar nieuwe mission statement. Een eerlijk statement waar haar struggles niet worden weggestopt maar waar ook ruimte is voor lichtpunten en momenten van relatieve vrolijkheid. Child of Sin is een collectie songs die één geheel vormen ondanks de muzikale diversiteit die er te ontdekken is. Niemand minder dan Rammstein zanger Till Lindemann zingt mee op het duet en titelnummer ‘Child of Sin’.

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Kovacs - 19/11 - Theater de Spiegel Foto Kovacs te Kovacs - 19/11 - Theater de Spiegel Foto Kovacs te International Festival of Technology 2015 Foto Kovacs te Kovacs - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs - 19/2 - BIRD Foto Kovacs te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré
 
Bekijk alle 189 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws