concert: Kovacs in Doornroosje op DONDERDAG 07 DECEMBER 2023

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
DO.
07 DEC
KOVACS Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Kovacs

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 07 december 2023.
Dat is 87 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Kovacs in Doornroosje
DEZE Kovacs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 07 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 28,00

EXTRA INFORMATIE

Sharon Kovacs zong als kind al veel en vanaf haar tienerjaren speelde ze in (school)bandjes en deed ze mee aan talentenjachten en open mic-avonden. Als invloeden noemt ze zelf zangeressen als Betty Davis, Etta James en Tina Turner. Vanwege haar donkere stem worden ook vergelijkingen gemaakt met Amy Winehouse, Portishead en Shirly Bassey.

In 2014 bracht Kovacs haar eerste EP ‘My Love’ uit, waarvan het gelijknamige nummer de eerste single was. Met dat nummer werd Kovacs uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en behaalde ze een plaats in de Nederlandse hitlijsten.

Afgelopen februari bracht Kovacs het nieuwe album ‘Child of Sin’ uit; een collectie enorm sterke songs die een cohesief geheel vormen. Het album barst van de muzikale diversiteit, met een rijke mix aan genres en inspiraties. Het titelnummer van het album is een duet met niemand minder dan Rammstein frontman Till Lindemann. Het album is honderd procent rauw en eerlijk, aldus Kovacs zelf.

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Motel Mozaique 2015 Foto Kovacs te Paaspop 2019 - Zondag Foto Kovacs te Kovacs - 19/11 - Theater de Spiegel Foto Kovacs te Motel Mozaique 2015 Foto Kovacs te Kovacs - 10/10 - Hedon Zwolle Foto Kovacs te Kovacs & Metropole Orkest - 19/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 189 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws