concert: School Is Cool in Het Depot op DINSDAG 14 MAART 2023

  • School Is Cool
    Life I Live Festival
    © Michella Kuijkhoven
  • School Is Cool
    School is Cool - 19/10 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
DI.
14 MRT
SCHOOL IS COOL 20:00 uur Het Depot, Leuven
2023
Hoofdprogramma School Is Cool

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 14 maart 2023.
Dat is 411 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

“Plaat vijf? Zijn we echt al zo lang bezig?” vraagt Johannes Genard. “Ik heb het gevoel dat ik nog maar net snap hoe het in elkaar zit“. Terwijl album nummer vier, 'Things That Don’t Go Right', in maart 2020 virtuoos gekortwiekt werd door de pandemie, begon Genard te schrijven aan de volgende. “Als je niet doorploetert, geef je je gewonnen”. Het geploeter werd een collectie van dertien emotionele, energieke songs, met de typische School is Cool-keuzes en veel spelplezier. 'Brittle Dream' is het resultaat!

Na ‘Things That Don’t Go Right’ in 2020, de vierde plaat van School is Cool - die zijn tevens zijn naam niet gestolen had (padum, tss) - ging het toch best de goede richting uit. Na de hits ‘Close’ en ‘On the Haflway Line’ is het tijd voor een nieuwe langspeler. De vijfde worp klinkt verfrissend zonder dat de vertrouwde School is Cool-sound moet onderdoen.

Foto's van School Is Cool

Foto School Is Cool te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto School Is Cool te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto School Is Cool te Summer Square 2012 Foto School Is Cool te School is Cool - 14/4 - Rotown Foto School Is Cool te Best Kept Secret 2014 - dag 2 Foto School Is Cool te School is Cool - 14/4 - Rotown
 
Bekijk alle 65 foto's van School Is Cool

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws