concert: Kim Wilde in Metropool op DONDERDAG 04 APRIL 2024

  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
DO.
04 APR
KIM WILDE Jupiler Stage, 20:30 uur Metropool, Hengelo
2024
Hoofdprogramma Kim Wilde
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kim Wilde in Metropool
Tickets Kim Wilde:
Weet waar je koopt!
do 04 apr
Metropool, Hengelo
€ 43,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Het tijdloze nummer is een vlammend startschot van een prachtige carrière die haar overal ter wereld brengt en die, na een pauze in de jaren 90, een markante wedergeboorte kende. Sinds het midden van de zeroes is Kim Wilde weer minder in de tuin (haar grote liefde voor tuinieren leidt zelfs tot een eigen tv programma over het onderwerp) en meer in de charts maar vooral ook op het podium te vinden. De teller staat inmiddels op een 14 albums die een slordige 30 miljoen keer over de toonbank gaan.

Tijdens deze tour staat haar in 2021 verschenen Greatest Hits album centraal. De daarvan verschenen single Shine On, een duet met een ander eighties icoon in de vorm van Boy George, piekt in de Britse vinyl charts en is het bewijs dat Kim Wilde nog lang niet klaar is.

Op 4 april 2024 speelt Kim Wilde alle hits in Hengelo waarbij Cambodia, Never Trust A Stranger, You Keep Me Hanging On, Chequered Love, View From A Bridge, You Came en natuurlijk Kids in America niet op de setlist zullen ontbreken!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Metropool in Hengelo. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Metropool in Hengelo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kim Wilde in Metropool plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kim Wilde

Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 17/11 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 17/11 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 18/11 - Theater - Congrescentrum De Tamboer
 
Bekijk alle 91 foto's van Kim Wilde

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws