concert: Benson Boone in Botanique op ZONDAG 16 APRIL 2023

  • Benson Boone
    Benson Boone - 20/04 - Paradiso
    © Kim van der Zon
  • Benson Boone
    Benson Boone - 20/04 - Paradiso
    © Kim van der Zon
ZO.
16 APR
BENSON BOONE Orangerie, 20:00 uur Botanique, Brussel
2023
Hoofdprogramma Benson Boone

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 16 april 2023.
Dat is 388 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Benson Boone in Botanique is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Pas in 2019 stond hij voor het eerst achter een microfoon, maar sindsdien is het razendsnel gegaan voor Benson Boone. Soms misschien te snel: het was pas tijdens het maken van zijn debuut EP ‘Walk me home…’ dat hij zichzelf en zijn creatieve geest leek terug te vinden. Maar die EP zorgde er wel voor dat zijn enorme succes alleen maar bleef duren. De singer-songwriter kan gelukkig rekenen op Imagine Dragons frontman Dan Reynolds en het team achter zijn label. Zo bouwt Boone nu verder aan zijn carrière op de manier die, en het tempo dat, hij wil.

Voor 2023 betekent dat een debuutalbum, maar eerst nog een aantal singles en een EP. De eerste daarvan, single ‘Before you’ doet alvast het beste hopen. Het is opnieuw een zeer emotioneel nummer, wat niet mag verwonderen gezien hoe Boone zich telkens volledig blootgeeft in zijn muziek. Volgens de zanger mogen we binnenkort ook meer uptempo-nummers en summer vibes verwachten. Zeer benieuwd wat dat zal opleveren!

Foto's van Benson Boone

Foto Benson Boone te Benson Boone - 20/04 - Paradiso Foto Benson Boone te Benson Boone - 20/04 - Paradiso Foto Benson Boone te Benson Boone - 20/04 - Paradiso Foto Benson Boone te Benson Boone - 20/04 - Paradiso Foto Benson Boone te Benson Boone - 20/04 - Paradiso Foto Benson Boone te Benson Boone - 20/04 - Paradiso
 
Bekijk alle 8 foto's van Benson Boone

Gerelateerde concerten