concert: Michelle David & The True-tones - The Untold Stories in Schouwburg Venray op VRIJDAG 24 MAART 2023

  • Michelle David & The True-tones
    NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag
    © Charles Batenburg
VR.
24 MRT
MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES - THE UNTOLD STORIES Schouwburg Venray, Venray
2023

EXTRA INFORMATIE

Een avond met Michelle David & The True-tones is als voedsel voor de ziel. Het is een beleving waarbij 'de waarheid vertellen' de rode draad vormt. The Untold Stories is een intiemere en persoonlijke reis door de liedjes die tot de bands classics behoren.

'Ik schrijft met het publiek in gedachten. Ik schrijf voor hen. Er zijn slechts een aantal liedjes geweest waarin ik het volledig over mijzelf heb laten gaan. Deze keer wil ook ik me laten omarmen door mijn eigen bespiegelingen van het leven. Ik ben niet bang om me net zo kwetsbaar op te stellen als de muziek die ik met mijn publiek deel', aldus Michelle David.

De avond valt het beste te verwoorden door het publiek zelf: 'Een show van Michelle David & The True-tones is alsof je een knuffel krijgt van een geliefde'.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Schouwburg Venray in Venray. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Schouwburg Venray in Venray? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Michelle David & The True-tones - The Untold Stories in Schouwburg Venray plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Michelle David & The True-tones

Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Michelle David & The True-tones te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Michelle David & The True-tones te Bluesrock Festival Tegelen 2022 Foto Michelle David & The True-tones te NN North Sea Jazz 2022 - zaterdag
 
Bekijk alle 11 foto's van Michelle David & The True-tones

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws