concert: Traumahelikopter in Merleyn op ZATERDAG 20 MEI 2023

  • Traumahelikopter
    Where The Wild Things Are 2013
  • Traumahelikopter
    Sonic Connections 2013
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
20 MEI
TRAUMAHELIKOPTER 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Hoofdprogramma Traumahelikopter
Toegang 14

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 20 mei 2023.
Dat is 314 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Een kaal drumstel in de geest van Joy Division, net als Jon Spences Blues Explosion geen basgitaar: traumahelikopter telt af en rockt met een paar akkoorden het zweet op de muren van iedere zaal.

Het eigenzinnige trio traumahelikopter uit Groningen leunt al meer dan tien jaar op een van de meest pure fundamenten van een band: vriendschap. Zanger en gitarist Mark ‘Lada’ van der Ploeg, gitarist Daan van Dalen en drummer Roel van Berloo schrijven liedjes die spreken tot de herrieschopper vooraan in de pit maar evengoed tot de introverte zwever achterin de zaal. Deze twee uitersten komen mooier dan ooit samen op de vierde langspeler ‘Save Yourself’ welke begin dit jaar is verschenen bij Excelsior Recordings en internationaal via het eveneens gerenommeerde Burger Records. Het zet hun 10-jarige bestaan ook kracht bij want het album kon rekenen op zeer veel lovende recensies.

Foto's van Traumahelikopter

Foto Traumahelikopter te Zwarte Cross 2014 - Dag 3 Foto Traumahelikopter te The Great Escape 2014 Foto Traumahelikopter te Waterpop 2013 Foto Traumahelikopter te Record Store Day Afterparty - 16/4 - Sugarfactory Foto Traumahelikopter te Dauwpop 2013 Foto Traumahelikopter te Metropolis Festival 2013
 
Bekijk alle 73 foto's van Traumahelikopter

Gerelateerd nieuws