concert: Sophie Janna in Trouble Tree Folkconcerts op VRIJDAG 24 MAART 2023

  • Sophie Janna
    Ramblin' Roots 2022
    © Josefiene Degenaar
VR.
24 MRT
SOPHIE JANNA 20:00 uur Trouble Tree Folkconcerts, Koudekerk aan den Rijn
2023
Hoofdprogramma Sophie Janna
Toegang €15

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 maart 2023.
Dat is 397 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Sophie Janna werd verliefd op folkmuziek toen ze in Edinburgh woonde. Als songwriter werd ze met name gegrepen door de Ierse en Schotse folktradities en muziek van Nick Drake, Ane Brun, The Weather Station en Joan Shelley. De invloeden van Schotse en Ierse ballades hoor je goed terug in haar eigen nummers. Sophie heeft een heldere, gevoelige stem die perfect samengaat met haar ingetogen gitaarspel zingt zij troostrijke liedjes die je even doen vergeten waar je bent.

Sophie verdiende haar sporen met The Lasses en Hot Griselda. Met haar EP 'Wide World' presenteert ze voor het eerst een selectie van eigen werk. Met haar prachtige stem en onbevangen stijl een concert om niet te missen.

Media, critici, luisteraars en collega's zijn lyrisch over de 'betoverende folk' van Sophie Janna. Muziektijdschrift OOR schreef over haar laatste EP Wide World: "misschien wel het mooiste wat in Nederland op folk gebied is gemaakt".

Foto's van Sophie Janna

Foto Sophie Janna te Ramblin' Roots 2022 Foto Sophie Janna te Ramblin' Roots 2022 Foto Sophie Janna te Ramblin' Roots 2022 Foto Sophie Janna te Ramblin' Roots 2022
 
Bekijk alle 4 foto's van Sophie Janna

Gerelateerd nieuws