concert: Woolf in Theater Walhalla op ZONDAG 02 APRIL 2023

  • Woolf
    Ramblin' Roots 2022
    © Josefiene Degenaar
  • Woolf
    Ramblin' Roots 2022
    © Josefiene Degenaar
ZO.
02 APR
WOOLF 20:30 uur Theater Walhalla, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Woolf
Toegang 17.50 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 02 april 2023.
Dat is 389 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

rie stemmen, drie persoonlijkheden, drie verhalen. Drie smaken die samen als een gouden, veelbeproefde smaakregel, gewoon lekker zijn. Woolf is een klinkende harmonie die volledig recht doet aan de individuele ruwe kantjes van singer-songwriters Marieke Smit, Mylène Berghs, en Ellen Tackenkamp. In hun muziek klinken echo’s door van legendarische formaties als Crosby, Stills & Nash met de pit van The Supremes, hier en daar een vleugje Andrews’ Sisters, afgewerkt met een hip modern randje dat doet denken aan The Staves.

In 2020 kwam de band met de veelzijdige EP Woolf, geproduceerd door Paul Willemsen. De release tour die daarop zou volgen viel in het water want daar kwam een pandemie tussen… Afgelopen zomer deed Woolf alsnog de Garden Tour, waarin ze hun EP live konden presenteren. Sindsdien speelde de band op verschillende podia, als opening act voor The Delines en Frazey Ford, en speelden ze o.a op Ramblin’Roots festival waar ze heel veel indruk hebben gemaakt. In het voorjaar van 2023 verschijnt hun nieuwe EP genaamd “Let Me In”.

Foto's van Woolf

Foto Woolf te Ramblin' Roots 2022 Foto Woolf te Ramblin' Roots 2022 Foto Woolf te Ramblin' Roots 2022 Foto Woolf te Ramblin' Roots 2022
 
Bekijk alle 4 foto's van Woolf