concert: Ist Ist in Doornroosje op DINSDAG 30 MEI 2023

  • Ist Ist
    Vicefest 2022
    © Melissa van Koldam
  • Ist Ist
    Vicefest 2022
    © Melissa van Koldam
DI.
30 MEI
IST IST Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Ist Ist

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 30 mei 2023.
Dat is 322 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Ist Ist in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
di 30 mei
Ist Ist
Doornroosje, Nijmegen
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Dreigende baslijnen, puntige ritmes en een duistere bariton stem die alle kommer en kwel op aarde lijkt te overstijgen. Met een duidelijke voorliefde voor bands als Joy Division en Interpol dragend op de mouw vindt IST IST het wiel misschien niet opnieuw uit: ze zijn wel een van de meeste opwindende bands van het moment binnen dit straatje. Dat deze band uit Manchester komt is natuurlijk geen verrassing: de grauwe havenstad was de basis voor het legendarische invloedrijke Factory Records.

IST IST is de perfecte band om te zien als je eventjes helemaal wilt zwelgen in pure pessimisme: soms is dat een hele opluchting vooral in een steeds vreemder wordende wereld. Live is de band een ware sensatie: in Engeland zijn ze een heuse publiekstrekker vooral sinds hun laatste album The Art of Lying de Britse hitlijsten binnenstormde. In 2023 brengt de band hun langverwachte derde album ‘Protagonists’ uit.

Foto's van Ist Ist

Foto Ist Ist te Ist Ist - 24/03 - Vorstin Foto Ist Ist te Ist Ist - 24/03 - Vorstin Foto Ist Ist te Vicefest 2022 Foto Ist Ist te Ist Ist - 24/03 - Vorstin Foto Ist Ist te Ist Ist - 24/03 - Vorstin Foto Ist Ist te Ist Ist - 24/03 - Vorstin
 
Bekijk alle 10 foto's van Ist Ist

Leden die hier naar toe zijn geweest