concert: Heiko Dijker / Siddharth Kishna in Inge Saraswati op ZONDAG 19 MAART 2023

ZO.
19 MRT
HEIKO DIJKER / SIDDHARTH KISHNA 15:00 uur Inge Saraswati, Aalsmeer
2023
Toegang Kosten: per ticket €18,-, nu met vroegboekkorting €15,-

Boek je ticket(s) door een e-mail te sturen aan info@ingesaraswati.com en geef aan hoeveel tickets je wil en de tenaamstelling van het rekeningnummer waarmee je betaalt.

Je ontvangt een e-mail met instructies over de betaling. Na betaling ontvang je een bevestiging die tevens dient als entreebewijs.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 19 maart 2023.
Dat is 10 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Beleef een prachtig Indiaas concert met twee topmusici die spelen op de Indiase tabla en de sitar: Heiko Dijker en Siddharth Kishna. Beide zijn geschoold in de klassieke muzikale tradities.

Heiko Dijker is een zeer bekende tabla speler en speelde op vele festivals en grote zalen zoals de Royal Concertgebouw Amsterdam en Heineken Music Hall Amsterdam. Hij speelde met grote namen zoals de harpiste Lavinia Meijer, Melissa Etheridge, Lenneke van Staalen en vele anderen. Volgens Trouw is het verbazingwekkend hoe Heiko Dijker de tabla speelt; alsof zijn handen spreken.

Siddharth Kishna groeide op in Amsterdam. Hij trad op zijn 10de in de leer bij sitar meester Ustad Jamaluddin Bharitya. Hij is in 1999 cum laude afgestudeerd aan het Rotterdam Conservatorium en werd aangesteld als hoofdvakdocent sitar aan het conservatorium. Hij trad op voor Koningin Beatrix tijdens haar staatsbezoek aan India.

Tijd: 15.00 tot 16.30 uur inclusief pauze