concert: Erlend Øye in Doornroosje op ZATERDAG 20 MEI 2023

  • Erlend Øye
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
ZA.
20 MEI
ERLEND ØYE Paarse Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Erlend Øye

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 20 mei 2023.
Dat is 343 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Erlend Øye in Doornroosje
DEZE Erlend Øye TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 20 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

Erlend Øye is niet alleen de helft van van Kings of Convenience maar ook zanger en gitarist bij The Whitest Boy Alive. La Comitiva richtte Øye op met drie vrienden uit het idyllische Sicilië waar hij in 2012 naartoe verhuisde en dat is te horen: zelfs in de winter doet hun muziek denken aan de zomer.

La Comitiva werd opgericht om om een ode te brengen aan de Italiaanse muziek uit de jaren 60’ en 70’, muziek met rijke arrangementen en warme melodieën.

Eind december verscheen hun nieuwe single “Abril’s Theme”, een instrumentaal nummer waarin de bossa nova ritmes, strijkers en blazers er een extra dimensie aanbrengen. Dit nummer is mede totstandgekomen met het gerenommeerde s t a r g a ze ensemble welke in Duitsland resideert.

Een nieuw album van La Comitiva zal verschijnen en tijdens hun korte Europese tournee zullen ze ook een optreden geven in Doornroosje.

Foto's van Erlend Øye

Foto Erlend Øye te Motel Mozaique 2014 Foto Erlend Øye te Motel Mozaique 2014 Foto Erlend Øye te Motel Mozaique 2014 Foto Erlend Øye te Motel Mozaique 2014
 
Bekijk alle 4 foto's van Erlend Øye

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest