concert: Merol in Openluchttheater Rivierenhof op DONDERDAG 22 JUNI 2023

  • Merol
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
  • Merol
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
DO.
22 JUN
MEROL 20:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2023
Hoofdprogramma Merol
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Merol in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets Merol:
do 22 jun
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 25,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Charmant, ondeugend, een tikje ordinair… Merol is het allemaal. Op de grens tussen geniaal en grotesk weet ze met haar zwoele, unieke sound, schaamteloze teksten, pompende jaren ’80 synths en een gezonde dosis humor en zelfspot ieders hart te veroveren.

Lekker met de meiden… een Merol concertje meepikken? Dat kon al in een afgeladen AB, twee keer in een volle De Roma en binnenkort in OLT Rivierenhof! De roodharige femme fatale brengt Deurne ontgetwijfeld in extase met haar catchy Nederlandstalige pop.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Rivierenhof in Deurne? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Merol in Openluchttheater Rivierenhof plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Merol

Foto Merol te Merol - 29/12 - Paradiso Foto Merol te Pukkelpop 2022 - vrijdag Foto Merol te Merol - 24/03 - Paradiso Foto Merol te Merol - 28/08 - Podium Victorie Foto Merol te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Merol te Merol - 29/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 100 foto's van Merol

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws