concert: Venice in Openluchttheater De Goffert op ZATERDAG 03 JUNI 2023

  • Venice
    Bospop 2014 - dag 1
    © René Obdeijn
  • Venice
    Bospop 2014 - dag 1
    © René Obdeijn
ZA.
03 JUN
VENICE 20:15 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Hoofdprogramma Venice
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Venice in Openluchttheater De Goffert
Tickets Venice:
Weet waar je koopt!
za 03 jun
Openluchttheater De Goffert, Nijmegen
€ 30,50

EXTRA INFORMATIE

De populaire Amerikaanse band Venice komt terug naar Nijmegen, ditmaal voor een optreden in Openluchttheater de Goffert.

Kipp, Pat, Michael en Mark zette ruim 20 jaar geleden als Venice voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Sindsdien heeft de band een enorme fanbase opgebouwd en veel succes geoogst. Met hun warme en karaktervolle ‘west-coast sound’ die omlijst wordt door zeer fraaie en indrukwekkende samenzang werden zij o.a. beloond met een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. De heren maken muziek in de stijl van Crosby Stills Nash & Young, Jackson Browne en The Eagles. Grote hits die Venice hier scoorde zijn onder meer ‘Family Tree’ ‘Think Again’ en ‘Welcome To The Rest Of Your Life’.

In de Top 2000 kwam het werk van Venice veelvuldig voor. Zoals altijd bij Venice zal het concert worden afgesloten met een Meet & Greet waarbij de fans met de band kunnen kennismaken en spreken.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 02 februari 2023 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater De Goffert in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Venice in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Venice

Foto Venice te Bospop 2018 Foto Venice te Bospop 2018 Foto Venice te Bospop 2014 - dag 1 Foto Venice te Bospop 2007 Foto Venice te Bospop 2014 - dag 1 Foto Venice te Bospop 2014 - dag 1
 
Bekijk alle 11 foto's van Venice

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws