concert: Jeangu Macrooy in Luxor Live op VRIJDAG 19 MEI 2023

  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag
  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
VR.
19 MEI
JEANGU MACROOY Grote zaal / Main hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2023
Hoofdprogramma Jeangu Macrooy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jeangu Macrooy in Luxor Live
Tickets Jeangu Macrooy:
Weet waar je koopt!
vr 19 mei
Luxor Live, Arnhem
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

Jeangu Macrooy heeft sinds 2020 geen introductie meer nodig. Als vertegenwoordiger van Nederland tijdens het Eurovision Songfestival met het nummer ‘Grow’ stond de Surinaams-Nederlandse zanger aan de vooravond van zijn internationale debuut. Hoewel het in 2020 niet door kon gaan, werd ‘Grow’ zowel nationaal als internationaal goed ontvangen. Exact één jaar na de release van ‘Grow’, werd de nieuwe inzending van Jeangu voor het Songfestival bekend gemaakt: ‘Birth Of A New Age’, een groots en dapper nummer die velen nog zo voor de geest kunnen halen. Het leverde miljoenen streams en goede noteringen op.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Luxor Live in Arnhem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Luxor Live in Arnhem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jeangu Macrooy in Luxor Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jeangu Macrooy

Foto Jeangu Macrooy te Bevrijdingsfestival Overijssel 2019 Foto Jeangu Macrooy te Retropop 2018 Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2018 - donderdag Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 1/12 - Fluor Foto Jeangu Macrooy te Popronde Leiden 2016 Foto Jeangu Macrooy te Appelpop 2018
 
Bekijk alle 93 foto's van Jeangu Macrooy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws