concert: Paul Carrack in Stadsschouwburg Nijmegen op VRIJDAG 19 MEI 2023

  • Paul Carrack
    Paul Carrack - 11/7 - Hedon
    © Rinse Fokkema
  • Paul Carrack
    Bospop 2014 - dag 2
    © René Obdeijn
VR.
19 MEI
PAUL CARRACK Theaterzaal, 20:00 uur Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen (door: Doornroosje )
2023
Hoofdprogramma Paul Carrack

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 mei 2023.
Dat is 344 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Paul Carrack in Stadsschouwburg Nijmegen
DEZE Paul Carrack TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 19 mei
Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
€ 44,00

EXTRA INFORMATIE

Paul Carrack wordt ook wel “The Man with the Golden Voice” genoemd en is nog steeds een van de beste blue-eyed soulzangers ter wereld. Hij bouwde een succesvolle solocarrière op met evergreens als ‘I Need You’ en ‘Dedicated’ en scoorde wereldhits met supergroep Mike + The Mechanics.

Paul Carrack maakt midden jaren zeventig voor het eerst internationaal faam als tekstschrijver en bandlid van pubrock-formatie Ace. Daarnaast is hij sessiemuzikant bij The Pretenders, The Smiths en Roxy Music en bouwt hij vanaf begin jaren tachtig aan zijn solocarrière. Ook heeft hij samenwerkingen met onder andere The Eagles, Elton John, BB King en Eric Clapton achter zijn naam staan.

Bij het grote publiek is Carrack vooral bekend als een van de leadzangers van de supergroep Mike + The Mechanics. Samen met onder meer Mike Rutherford (Genesis) scoort hij wereldhits als ‘All I Need Is A Miracle’, ‘Over My Shoulder’ en ‘The Living Years’.

Foto's van Paul Carrack

Foto Paul Carrack te Top 2000 in concert Foto Paul Carrack te Bospop 2009 Foto Paul Carrack te Bospop 2014 - dag 2 Foto Paul Carrack te Top 2000 in concert Foto Paul Carrack te Paul Carrack - 11/7 - Hedon Foto Paul Carrack te Paul Carrack - 11/7 - Hedon
 
Bekijk alle 54 foto's van Paul Carrack

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws