concert: Jeangu Macrooy in Rotown op ZONDAG 07 MEI 2023

  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Vrijdag
ZO.
07 MEI
JEANGU MACROOY 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Jeangu Macrooy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jeangu Macrooy in Rotown
Tickets Jeangu Macrooy:
Weet waar je koopt!
zo 07 mei
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Met zijn boterzachte stem had Jeangu Macrooy al snel zijn stempel gezet in de Nederlandse muziekwereld, en door zijn unieke gevoel voor songwriting is hij hier niet meer uit weg te slaan. Zo werd hij genomineerd voor een Edison Award, stond hij op Noorderslag, verzorgde hij het voorprogramma voor Blaudzun en Selah Sue en vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Afgelopen november bracht Jeangu het nieuwe album Summer Moon uit. De singer-songwriter keert terug naar het soulvolle geluid van zijn debuutalbum High On You. Hij zingt over onderwerpen als de hunkering naar het beginnen van een nieuw leven in het nummer Paris en over de angst en onzekerheid van een open relatie in Come Back. Het nummer Alive gaat over het vieren van het leven, en laten we juist dat vanavond in Rotown met z’n allen doen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jeangu Macrooy in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jeangu Macrooy

Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Fields of Joy Festival 2019 Foto Jeangu Macrooy te North Sea Jazz 2017 - Vrijdag Foto Jeangu Macrooy te Waterpop 2022 Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 08/10 - Chasse Theater Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 1/12 - Fluor
 
Bekijk alle 93 foto's van Jeangu Macrooy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws