concert: Jeangu Macrooy in Rotown op ZONDAG 07 MEI 2023

  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
ZO.
07 MEI
JEANGU MACROOY 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Jeangu Macrooy

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 07 mei 2023.
Dat is 347 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Jeangu Macrooy in Rotown
DEZE Jeangu Macrooy TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 07 mei
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Met zijn boterzachte stem had Jeangu Macrooy al snel zijn stempel gezet in de Nederlandse muziekwereld, en door zijn unieke gevoel voor songwriting is hij hier niet meer uit weg te slaan. Zo werd hij genomineerd voor een Edison Award, stond hij op Noorderslag, verzorgde hij het voorprogramma voor Blaudzun en Selah Sue en vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Afgelopen november bracht Jeangu het nieuwe album Summer Moon uit. De singer-songwriter keert terug naar het soulvolle geluid van zijn debuutalbum High On You. Hij zingt over onderwerpen als de hunkering naar het beginnen van een nieuw leven in het nummer Paris en over de angst en onzekerheid van een open relatie in Come Back. Het nummer Alive gaat over het vieren van het leven, en laten we juist dat vanavond in Rotown met z’n allen doen.

Foto's van Jeangu Macrooy

Foto Jeangu Macrooy te Fields of Joy Festival 2019 Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 1/12 - Fluor Foto Jeangu Macrooy te Wende's Kaleidoscoop Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy & Jazz Orchestra Of The Concertgebouw - 26/10 - TivoliVredenburg Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Fields of Joy Festival 2019
 
Bekijk alle 120 foto's van Jeangu Macrooy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws