concert: Katie Koss in Simplon op ZATERDAG 20 MEI 2023

  • Katie Koss
    Popronde Amsterdam 2022
    © Andrea Roell
ZA.
20 MEI
KATIE KOSS 20:00 uur Simplon, Groningen
2023
Hoofdprogramma Katie Koss

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse artieste (met Oekraïense roots) Katie Koss maakt een aangename blend van jazz, soul en indiepop, geïnspireerd door uiteenlopende namen als Lianne La Havas, Arlo Parks en Leon Bridges. Het is vooral Koss’ stem die opvalt: warm, lichthees en zeg maar gerust betoverend. Die stem gebruikt ze goed: tekstueel reflecteert ze op onderwerpen als vrijheid, female empowerment en multiculturaliteit. In maart 2022 maakte Koss nationaal indruk toen ze tijdens Giro555 voor Oekraïne een indrukwekkend duet zong met MEAU, in september bracht ze haar debuut-ep I’m Changing My Mind uit!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 25 januari 2023 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Simplon in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Katie Koss in Simplon plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Katie Koss

Foto Katie Koss te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Katie Koss te Popronde Amsterdam 2022 Foto Katie Koss te Popronde Amsterdam 2022 Foto Katie Koss te Popronde Amsterdam 2022 Foto Katie Koss te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Katie Koss te Popronde Amsterdam 2022
 
Bekijk alle 8 foto's van Katie Koss

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws