concert: Personal Trainer in Doornroosje op VRIJDAG 20 OKTOBER 2023

  • Personal Trainer
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Personal Trainer
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
20 OKT
PERSONAL TRAINER Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Personal Trainer

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 oktober 2023.
Dat is 186 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Personal Trainer in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 20 okt
Personal Trainer
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Personal Trainer is een rockcollectief dat is gebouwd rondom singer-songwriter Willem Smit. Tijdens liveshows verandert de samenstelling van het collectief voortdurend. Bandleden van onder meer Canshaker Pi, Pip Blom, Bull, Steve French, The Klittens, Home Counties hebben in het verleden al plaatsgenomen in de band.

Personal Trainer balanceert tussen een spontane en leuke interactie tussen muzikanten die zonder al te veel repetities samen op een podium worden gegooid, en het spelen van goed gecomponeerde pakkende en luidruchtige popsongs met een rock-attitude. Ze werden beschreven als ‘perfect georganiseerde chaos’ en ‘een manisch indierockorkest dat inspeelt op de eigenzinnige geesten van Car Seat Headrest, Silver Jews, The Fall en LCD Soundsystem, waarbij Smit de rol speelt van de poëet en circusdirecteur van iedereen’. Het debuut album “Big Love Blanket” kwam onlangs uit en werd lovend ontvangen. OOR benoemde het zelfs tot een van de beste albums van 2022.

Foto's van Personal Trainer

Foto Personal Trainer te Loose Ends 2019 Foto Personal Trainer te The Life I Live 2022 Foto Personal Trainer te 3voor12 Song van het Jaar 2022 Foto Personal Trainer te London Calling #2 2021 - Zaterdag Foto Personal Trainer te The Life I Live 2022 Foto Personal Trainer te Down The Rabbit Hole 2022 - Vrijdag
 
Bekijk alle 34 foto's van Personal Trainer

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws