concert: Fiber in Doornroosje op WOENSDAG 17 MEI 2023

WO.
17 MEI
FIBER Rode Zaal, 23:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2023
Hoofdprogramma Fiber
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fiber in Doornroosje
Tickets Fiber:
Weet waar je koopt!
wo 17 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 29,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na de immens succesvolle Hemelvaart editie in 2022, moesten we onze vrienden van Fiber natuurlijk weer hebben in 2023! En dit gaat hun grootste event tot nu toe worden. Een avond gevuld met de beste liquid en dancefloor Drum & Bass, vol met unieke acts die zijn weerga niet kennen. Beter dan ooit, grootser dan ooit en leuker dan ooit.

Fiber Connects! Fiber draait om het ontmoeten van nieuwe mensen en nauwer groeien tot hen die je reeds kent. Ook deze editie zal weer draaien om het connecten. Dit keer met nóg meer manieren om nieuwe vrienden te maken, betekenisvolle gesprekken te hebben en misschien wel je nieuwe vlam te vinden!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 20 januari 2023 18:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fiber in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]